OM OSS

Erfarenhet. Teknologi. Professionalism.

Mindre röra. Mindre stress.

Det är därför Concept relining lösningar är ditt bästa val för restaurering av rör på plats.

Vi får åldrade, läckande rör att fungera som nya för ditt hem eller för kommersiella fastighet

Vår expertis inom rör inredningsteknik gör att vi ofta slipper riva upp väggar och golv. För dig betyder det ”mindre röra” och ”mindre stress”. Detta kan kännas lugnande vid rörbyte!

Vårt företag

Våra tekniker är fabriks utbildade, erfarna och dedikerade till att ge våra kunder det bästa kvalitetsarbetet som finns. Dessutom följer vi strikta säkerhetsstandarder och är hela tiden medvetna om att minimera eventuella störningar för ägare och boende och respektera all befintlig egendom. Vår besättning kommer att upprätthålla kommunikation genom hela projektet med fastighetsförvaltningens  personal angående eventuella status på framsteg och eventuella nödvändiga avstängningar av vatten service, och hålla dessa avbrott till ett minimum. Vi bevakar också vårt arbetsområde i slutet av varje arbetsdag för att hålla området rent och säkert.

 

När återkommande pinhole-läckor, korrosion eller andra rörfel stör ditt hem eller företag, var det traditionella tillvägagångssättet att ersätta de defekta rören med nya. Detta kräver den röriga processen och onödiga kostnader för att riva ut väggar eller golv.

Metodisk och noggrann

Vi har lång erfarenhet av avloppsrör. Vi påbörjar varje jobb med en uppsättning protokoll, utvecklade över tiden. Vårt metodiska och grundliga tillvägagångssätt har uppmärksammats, gång på gång, av kunder som kommenterar vår uppmärksamhet på detaljer överlag.

 

Välj företaget med den bästa kombinationen av erfarenhet, teknik och professionalism för att ge nytt liv till dina misslyckade rör

Vårt team

När du väljer ett företag för att fodra och relina rörsystemet i ditt hem eller företag är inget viktigare än skickliga, erfarna projektledare som är stolta över att säkerställa din tillfredsställelse.

Antonio Vargas Lopez
Marcos Merchan Paredes
Rulla till toppen