Tjänster

Rörinspektion

Videoinspektion av avlopps- och dagvatten och dräneringsledningar är ett nödvändigt steg för att identifiera problemen och föreslå de bästa lösningarna för åldrande eller skadade rör.

Hållagning

Vi lagar rören snabbt och effektivt.

Detta alternativ är särskilt fördelaktigt i fall där rören är relativt nya. När skada uppstår kan den åtgärdas utan att hela systemet behöver bytas ut.

Vi använder oss av senaste metoder och teknik, detta sparar både tid och pengar.

Stambyte

I en del fall så är rören så pass gamla och slitna att man inte kan göra en rörinfodring. Den allra sista utvägen är då ett vanligt traditionellt stambyte. Vi kan självfallet hjälpa dig att ersätta de gamla och skadade rören. Detta kan såklart kombineras med rörinfodring.

Rörinspektion med kamera

I hjärtat av Göteborg är vår rörsinspektionservice en symbol för pålitlighet och precision. Vi genomför detaljerade utvärderingar av era rörledningar med hjälp av toppmodern utrustning, vilket ger en fullständig inblick i deras status. Lita på oss att vara era ögon under ytan och bevara integriteten hos ert avloppssystem.

Upplev ett genombrott med vår innovativa teknik för rörsreparation utan systembyte. Säg adjö till besväret med omfattande utbyten eftersom vi erbjuder skräddarsydda lösningar som behandlar problemen vid roten. Vår prioritet är att erbjuda snabba och kostnadseffektiva reparationer som minimerar olägenheten samtidigt som livslängden för era rör förlängs.

När ni står inför den överväldigande möjligheten till traditionell rörbyte, överväg Concept Relining som er partner för en smidig övergång. Vårt skickliga personal excellerar i att utföra typiska utbyten med noggrannhet och effektivitet.

Concept Relining överträffar förväntningarna genom att erbjuda en omfattande rörsinspektionservice i Göteborg, vara banbrytande inom rörsreparation utan systembyte och felfritt slutföra traditionellt rörbyte. Välj oss för oöverträffade lösningar som säkerställer livslängd och motståndskraft hos ert avloppssystem.

VI KAN RELINING I ALLA TYPER AV FASTIGHETER.

Undvik röran och fixera rören på plats med Concept relining.

Rulla till toppen