Relining i Göteborg

VI KAN RELINING I ALLA TYPER AV FASTIGHETER i Göteborg

Undvik röran och fixera rören på plats med Concept relining.

Skydda din fastighet från läckage och korrosion med vår toppmoderna teknik och ”mindre röra, mindre stress” för alla dina behov av rör rehabilitering.

Concept Relining lösningar ger stolt 100% engagemang för kundnöjdhet till varje projekt.

Alternativ för rörfoder

Vår kompetens inom avloppssystem avvikelse detektering lyser inom området modern avloppshantering. Vi använder den senaste tekniken för att identifiera och åtgärda möjliga problem innan de blir allvarliga, vilket säkerställer att ditt avloppssystem fungerar smidigt.

När det gäller att skydda dina rör erbjuder vi alternativ för rörfoder som går utöver traditionella lösningar. Våra kreativa lösningar prioriterar hållbarhet och effektivitet och är anpassade efter ditt systems specifika krav. Acceptera en framtid där rörunderhåll inte bara är en nödvändighet utan också en strategisk investering.

Leta inte längre om du behöver högkvalitativa Rörbeläggningstjänster i Göteborg. Vi nöjer oss med att tillhandahålla pålitliga, kompetenta och snabba tjänster som förlänger livslängden på dina rör. Vår duktiga personal är engagerad i att leverera långsiktiga lösningar som kommer att stå sig i tidens tand.
Vi etablerar standarder för excellens på Concept Relining genom att tillhandahålla noggrann avloppssystemavvikelsedetektering, banbrytande alternativ för rörbeläggning och tillhandahålla enastående rörbeläggningstjänster i Göteborg.

Concept relining arbetsprocess

Videoinspektion

Vi inleder alla rörläggnings- projekt med en detaljerad bild av det  befintliga rörsystemet med hjälp av en HD-videokamera inspektion. Du får själv behålla en digital kopia av videon.

Rengöring

Avloppssystemet rengörs med vattenstråle (vatten) och/eller en mekanisk rengöringsprocess som tar bort avlagringar, skräp, blockeringar och återställer flödet i befintliga rör..

Relining

Sedan börjar vi med tillverkning av de nya rör.

Concept relining Vanliga frågor

Eftersom relining återställer en byggnads rörsystem inom väggarna, sparar ägare pengar genom att inte förstöra väggar och behöva lappa, tejpa, strukturera, måla, tapeter eller kakel. Besparingen i rekonstruktion kostnaden gör rör restaurering till det billigare alternativet.

JA! Nya rör börjar försämras i samma ögonblick som vattnet sätts på. Relining -skyddade rör förhindrar vatten från att komma i kontakt med rör väggen, vilket skyddar rören från framtida korrosion och läckage av hål.

Den vanliga garantitiden på marknaden är ca 5 år.

Vi är så säkra på vår metod och vår kvalitet och jobbet vi utför att vi kan dubbla garantitiden till hela 10 år. Detta ger våra kunder en extra trygghet! 

Ja! Golvbeläggningar läggs ner innan arbetet påbörjas. Våra tekniker tar stolthet och stor omsorg för att säkerställa att ditt hem och dess innehåll är skyddat.

Relining Återställer en byggnads VVS

Boka din videoinspektion

Vår process börjar med en fördjupad bedömning av dina befintliga rör. Vi använder avancerad teknik för att fånga detaljerade mått och tillstånd av din fastighets rör och bygga en strömlinjeformad plan för att reparera eventuella skadade sektioner.

Rulla till toppen